Hurby: de duurzame lokale bezorgservice

Hurby: de duurzame lokale bezorgservice

De stad van de toekomst

Een gezonde, leefbare en daarmee duurzame stad wordt steeds belangrijker. Dat was het natuurlijk al, maar de coronacrisis heeft het belang hiervan voor ons allemaal nog extra benadrukt. Duurzaamheid is natuurlijk een containerbegrip. Voor Hurby gaat duurzaamheid voornamelijk over zero emissie logistiek en het voorkomen van onnodige verpakkingen. Wij vinden het daarnaast belangrijk om lokale retailers een mogelijkheid te bieden om te kunnen concurreren op het Internet.

Onderscheidend duurzaam

Door gebruik te maken van deze lokale en duurzame bezorgdienst kunnen fysieke winkeliers zich onderscheiden en optimaal aansluiten op lokale klanten. Wat wij zien is dat er een betere service- en bezorgpropositie ontstaat dan grote platformen zoals Bol.com of Amazon kunnen bieden. We willen consumenten hiermee stimuleren om lokaal te kopen. Want waarom zouden ze nog elders bestellen als ze dit ook bij de lokale winkelier kunnen doen? Er zijn in Haarlem en Heemstede nu al bijna 100 winkeliers die gebruik maken van onze bezorgdienst. Daarnaast werkt Hurby ook samen met lokale initiatieven als Haarlemsewinkels.nl en Haarlem.mijnwinkel.nl. Door als retailer te kiezen voor deze bezorgdienst zorg jij samen met andere retailers voor minder uitstoot en vervuiling in onze steden. Kortom: minder dieselbusjes door de Haarlemse binnenstad zorgt voor een gezondere en veiligere plek voor huidige en toekomstige generaties.

Het bezorgen door Hurby is naast het gebruik van kleine elektrische voertuigen ook bijzonder duurzaam omdat zendingen niet extra ingepakt hoeven te worden.  Een winkelverpakking volstaat. Dit zorgt ervoor dat we met zijn allen minder onnodig afval creëren.

Hoe werkt het?

  • Met de Hurby app kunnen winkeliers, 7 dagen per week, eenvoudig zendingen aanmelden en Hurby haalt die tussen 15 – 17u bij de winkels op. Het bezorgen van de zendingen doet Hurbyuitsluitend ’s avonds tussen 18u en 21:30, als de meeste mensen thuis zijn.
  • Je zending is standaard verzekerd en je krijgt een push-notificatie als deze succesvol is afgegeven.
  • Het bezorggebied is heel Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen en Aerdenhout en je kunt met Hurby nu ca. 225.000 inwoners bereiken. Volgend jaar wil Hurby het bezorggebied gaan uitbreiden met Santpoort N/Z, Bentveld, Bennebroek en zelfs Hoofddorp!

 

Meer informatie

Ook enthousiast geworden over de mogelijkheden die lokaal versturen biedt? Activeer dan je winkelaccount op www.hurby.app of neem contact op met onze sales manager Wim 06-83370102