Voorwoord BIZ nieuwsbrief editie 2 | maart 2020

Voorwoord BIZ nieuwsbrief editie 2 | maart 2020

Beste collega ondernemers,

Retail kent de laatste jaren enkele uitdagingen. Met dank aan de Haarlemse ondernemers is het BIZ binnenstad Haarlem afgelopen jaar van gang gegaan. Er kunnen dit 2e jaar mooie stappen gemaakt worden om het centrum van Haarlem nóg leuker, nóg actiever en nóg gezelliger te maken. Cultuur, Horeca en Retail krijgen op deze manier de financiële ondersteuning die het verdient.

Naast beleving zijn platformen en samenwerkingsverbanden de toekomst voor de retail. Denk eens verder dan uw eigen buiten muren. Hoe komen klanten tegenwoordig uw bedrijf binnen? Hoe kunt u de consument prikkelen om eens bij u binnen te stappen? Deze antwoorden kent u waarschijnlijk. Maar hoe leuk zou het zijn als de klant van uw buurman ook bij u binnen stapt? Dat kunnen we als stad omarmen en bereiken.

Het is een jaar vol kansen: o.a. Bloemencorso, Haarlem Gastronomische Hoofdstad, Shoppingnight, Haarlem 775 jarig bestaan en de kerstactiviteiten einde jaar.

Wij roepen iedere ondernemer op aan te sluiten bij het AOC overleg. Hier kunt u creatief meedenken om het centrum te laten floreren. Trots zijn op uw stad is één ding, dit uitdragen maakt de stad tot wie zij is.

Met sprankelende BIZ groet,

Marijke Mul

BIZ bestuurslid Retail