Vul jij het BIZ bestuur aan als vertegenwoordiger cultuur?

Vul jij het BIZ bestuur aan als vertegenwoordiger cultuur?

Sinds de start van de BIZ Binnenstad Haarlem in het najaar van 2018 ben ik met veel plezier namens de culturele ondernemers lid geweest van het bestuur. De BIZ is een uitstekend platform om de belangen van alle ondernemers in de binnenstad te behartigen en de diverse initiatieven te ondersteunen, van een shopping night tot een muziekfestival, van het ondersteunen van straatverenigingen tot het organiseren van culinaire evenementen. Ook in deze bijzondere tijden is het belangrijk om elkaar te steunen en samen met andere partijen zoals de gemeente, de centrummanager en Haarlem Marketing de inwoners en bezoekers van Haarlem een veilig en welkom gevoel te geven.

Cultuur speelt samen met de retail en de horeca een belangrijke rol om Haarlem aantrekkelijk te houden voor haar inwoners en is tevens van economische betekenis door het bieden van werkgelegenheid en het verhogen van bestedingen van bezoekers aan de stad.

Per dit najaar zal ik echter mijn bestuurslidmaatschap beëindigen en ik wil op deze plek een oproep doen aan mijn culturele collega’s om zich aan te melden om de plek van cultuur binnen de BIZ te vertegenwoordigen.